Πρόγραμμα και χώρος διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Κύκλοι Σεμιναρίων

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αποτελούνται από δύο κύκλους σπουδών που καταλήγουν στη λήψη του διπλώματος OMT, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες που είναι μέλη της IFOMT.

Πρόγραμμα και Χώροι Διεξαγωγής

Ο πρώτος κύκλος σπουδών έχει 124 ώρες θεωρίας και 324 ώρες κλινικής πρακτικής και περιλαμβάνει μαθήματα όπως: ανατομία, βιομηχανική, παθοφυσιολογία, κλινικός συλλογισμός, τεχνικές κινητοποίησης αρθρώσεων (mobilizations), τεχνικές κινητοποίησης μαλακών μορίων, προγράμματα αποκατάστασης σπονδυλικής στήλης και άκρων (Medical Training Therapy), φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση και τεχνικές εξέτασης νευρομυοσκελετικού συστήματος, νευροφυσιολογία του πόνου, κλινική άσκηση με επιτήρηση, κα. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες δίνουν γραπτές και εργαστηριακές εξετάσεις, η επιτυχία των οποίων δίνει το δικαίωμα παρακολούθησης του δεύτερου κύκλου σπουδών.

Ο δεύτερος κύκλος σπουδών έχει 108 ώρες θεωρίας και 204 ώρες κλινικής πρακτικής και περιλαμβάνει μαθήματα όπως: τεχνικές χειρισμών άκρων και σπονδυλικής στήλης (manipulations), παθολογία, νευροφυσιολογία, θεωρία και θεραπευτική προσέγγιση του πόνου, κλινική ρευματολογία, απεικονιστικές μέθοδοι του μυοσκελετικού συστήματος, κλινική άσκηση με επιτήρηση, κα. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες δίνουν γραπτές και εργαστηριακές εξετάσεις, η επιτυχία των οποίων οδηγεί στη λήψη του OMT διπλώματος.

Πληροφορίες

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη από τις 9:00  το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι και κάθε Παρασκευή από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδι στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104624817 και 6975858129.

Επικοινωνήστε μαζί μας