Βεργίδου Γεωργία

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε στο κέντρο της πόλης.

Προφίλ

Το 2003 ξεκίνησε τη φοίτηση της στη σχολή της Φυσικοθεραπείας στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε το 2007. Το ίδιο έτος ξεκίνησε τη μετεκπαίδευση της στο Manual Therapy και το 2012 πήρε πτυχίο ως Orthopedic Manual Therasist (OMPT).

Από την αποφοίτηση της έως σήμερα έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων κοντά σε ‘Ελληνες και ξένους καθηγητές, κάποια από τα οποία είναι, Dry Needling, PNF (Basic I , II & Advaced) , Kinetic Control, Taping (Kinesio tape & Dynamic), Medical Training Therapy (M.T.T) και πολλά άλλα.

Από το 2007 έως τα μέσα του 2011 εργάστηκε ως φυσικοθεραπεύτρια στο εργαστήριο του κ.Κορακάκη και μετά έως το 2015 εργάστηκε στο κέντρο αποκατάστασης Αρωγή Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της εξωτερικής νοσηλίας.

Το 2014 ξεκίνησε να είναι βοηθός καθηγητή στα σεμινάρια του συλλόγου A.M.P.G. όπου και μέχρι σήμερα συγκαταλέγεται στην εκπαιδευτική του ομάδα.

Από το 2016 εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας σε εξωτερικές θεραπείες και συνεργάζεται με δύο τοπικές ομάδες μπάσκετ.

Ολοκλήρωσε και πήρε το μεταπτυχιακό της τίτλο στη «Νευρομυοσκελετική Φυσικοθεραπεία (NeuroMusculoSkeletal Physiotherapy – NMS)» στις αρχές του 2018 από το Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια έως σήμερα και τα τελευταία 3 χρόνια έχει και η ίδια ομιλίες στις ημερίδες του συλλόγου A.M.P.G και του Πανελλήνιου συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Είναι κάτοχος πτυχίων σε δύο γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά.

Μέσα στα ενδιαφέροντα της είναι το διάβασμα και τα ταξίδια.