Αναστασιάδη Ελισάβετ

Η Ελισάβετ Αναστασιάδη απέκτησε το πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας το 2011

Προφίλ

Η Ελισάβετ Αναστασιάδη απέκτησε το πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας το 2011 και εργάστηκε σε ιδιωτικά θεραπευτήρια ως απόφοιτη για 1 χρόνο.

Το 2012 συνέχισε τις σπουδές της στη Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία σε πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας. Ως τμήμα των μεταπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε στο Βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας από το 2013 στα πλαίσια κλινικής άσκησης αρχικά ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως Band 5 (junior) και αργότερα ως Band 6 (Senior) φυσικοθεραπεύτρια με ειδίκευση στα μυοσκελετικά περιστατικά μέχρι και το 2017. Ανά διαστήματα είχε συνεργαστεί παράλληλα και με ιδιωτικές κλινικές της Μεγάλης Βρετανίας.

Μέσα από αυτή την εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία απέκτησε και εφάρμοσε τον κλινικό συλλογισμό, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση θεραπείας ενώ εξέλιξε τις θεραπευτικές της τεχνικές. Στα πλαίσια του ρόλου της στην κλινική εξωτερικών περιστατικών ήταν και η επίβλεψη και εκπαίδευση φοιτητών φυσικοθεραπείας πάνω σε πραγματικά περιστατικά. Στη διάρκεια της μεταπτυχιακής της εκπαίδευσης είχε ενεργή συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες με γνωστικά αντικείμενα τις κινητοποιήσεις της Σπονδυλικής Στήλης ενώ η ίδια ασχολήθηκε με την ποιοτική έρευνα και συγκεκριμένα με την εμπειρία διαχείρισης ασθενών με χρόνιο πόνο από την οπτική του μυοσκελετικού φυσικοθεραπευτή.

Κλινικά αντιμετωπίζει άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα εφαρμόζοντας τις αρχές του κλινικού συλλογισμού και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης ασθενών.

Είναι μέλος του MACP-Musculoskeletal Association of Chartered Physiotherapists του HCPC – Health Care Professions Council και του ΠΣΦ-Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.