Νέα

Έναρξη νέων σεμιναρίων

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη νέων σεμιναρίων του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη DAVID G. SIMONS ACADEMY (www.dgs.eu.com/en), η οποία ειδικεύεται στην τεχνική της ξηράς βελόνας για την αντιμετώπιση του μυοπεριτοναϊκού πόνου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σχετική ανακοίνωση.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACADEMY OF MEDICAL EDUCATION (I.A.M.E.)

poster1

Ο σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την εναρξη της συνεργασιας του με την International Academy of Medical Education ( I.A.M.E.).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα κείμενα που επισυνάπτουμε

Συνεργασία

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Χ.Ε. ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ KREMS

 

ampg  KREMS

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχή ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Σ.Φ.Χ.Ε. και του αυστριακού πανεπιστήμιου του ΚREΜS με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.

Η συμφωνία αυτή συνδέει το αναγνωρισμένο από την IFOMPT OMPT-DIPLOM, που χορηγεί ο σύλλογος μας, με το MASTER στην νευρομυοσκελετική φυσικοθεραπεία, που χορηγεί το πανεπιστήμιο του KREMS.

Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία σε όσους είναι κάτοχοι του OMPT-DIPLOM που χορηγεί ο Σ.Φ.Χ.Ε., να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αναγνωρισμένου ακαδημαϊκού τίτλου.

Η συνεργασία αυτή είναι αποκλειστική για την Ελλάδα και αφορά μόνο κατόχους OMPT-DIPLOM προερχόμενους από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Σ.Φ.Χ.Ε.

Η επιτυχία αυτής της συμφωνίας έγκειται στην αναγνώριση εκ μέρους του πανεπιστήμιου του KREMS του εκπαιδευτικού προγράμματος μας , με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί να χρειάζεται να παρακολουθήσουν έναν μικρό αριθμό μαθημάτων ώστε να οδηγηθούν στην απόκτηση του master.

Το μεταπτυχιακό θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017, με προοπτική έναρξης νέων κύκλων κάθε έτος και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ.Χ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ PT-OMPT, Msc

Ημερίδες συλλόγου

Ο σύλλογος, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει και φέτος επιστημονικές ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η ημερίδα της Αθήνας με θεματολογία "ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΩΜΟΥ" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός»(Μιχαλακοπούλου 114), Αίθουσα Ολυμπία ενώ η ημερίδα της Θεσσαλονίκης με θεματολογία "AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΜΣΣ" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαϊου 2017 στην «Κλινική Άγιος Λουκάς» (Πανόραμα Θεσσαλονίκης).
H είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα μέλη του ΠΣΦ – ΝΠΔΔ, καθώς και για τους σπουδαστές των τμημάτων Φυσικοθεραπείας των κατά τόπους ΤΕΙ της χώρας (Παρακαλούμε οι σπουδαστές να έχουν μαζί τους την σπουδαστική τους ταυτότητα).

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των ημερίδων

   PROGRAM athens   PROGRAM thess

Έναρξη νέου κύκλου τριήμερων σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου τριήμερων σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα νέα εισαγωγικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα:

  •  2- 4 Ιουνίου 2017 1o Τριήμερο Εισαγωγικό και Βασικό Κάτω Άκρου
  •  7- 9 Ιουλίου 2017 2o Τριήμερο Εισαγωγικό και Βασικό Κάτω Άκρου.

και στην Θεσσαλονίκη:

  •  9 -11 Ιουνίου 2017 1o Τριήμερο Εισαγωγικό και Βασικό Κάτω Άκρου
  •  7- 9 Ιουλίου 2017 2o Τριήμερο Εισαγωγικό και Βασικό Κάτω Άκρου.

Η πραγματοποίηση των σεμιναρίων θα γίνει στην Αθήνα στην αίθουσα του Σ.Φ.Χ.Ε., Κρέμου 27, Καλλιθέα και στην Θεσσαλονίκη στην αίθουσα του Σ.Φ.Χ.Ε.. 26ης Οκτωβρίου 86 (περιοχή ΦΙΞ).
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συλλόγου μας στο Manual Therapy είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Manual Therapy (IFOMPT), και ο Σύλλογός μας είναι μέλος του Hellas - OMPT, επίσημου φορέα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην IFOMPT. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Σ.Φ.Χ.Ε. www.manualtherapy.gr.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμματέα του Συλλόγου
Κα Φλαούνα Δήμητρα στο 6975858129 ή στο 2104624817.

Προγραμματισμός σεμιναρίων

<<  Ιανουάριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011
15161718
22232425
293031