Τα νέα μας

Σεμινάριο “Red Flags και σοβαρές παθολογίες” με τον Chris Mercer

Ο Σ.Φ.Χ.Ε. θα διεξάγει τετραήμερο σεμινάριο με θέμα “Red Flags και σοβαρές παθολογίες” στις 22-25 Μάρτιου στην Θεσσαλονίκη (Αίθουσα Σ.Φ.Χ..Ε, 26ης Οκτωβρίου 86). Το σεμινάριο απευθύνεται σε κατόχους ΟΜΤ- Diploma καθώς και σπουδαστές που βρίσκονται στο τέλος της εκπαίδευσης για την απόκτηση του.
Θέματα που θα καλυφθούν στο σεμινάριο είναι τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεργασία του Σ.Φ.Χ.Ε. με το πανεπιστήμιο του KREMS

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχή ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Σ.Φ.Χ.Ε. και του αυστριακού πανεπιστήμιου του ΚREΜS με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. Η συμφωνία αυτή συνδέει το αναγνωρισμένο από την IFOMPT OMPT-DIPLOM, που χορηγεί ο σύλλογος μας, με το MASTER στην νευρομυοσκελετική φυσικοθεραπεία, που χορηγεί το πανεπιστήμιο του KREMS.

Διαβάστε περισσότερα...

Ifompt examination cervical spine

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της IFOMPT στο Κεμπέκ του Καναδά, υιοθετήθηκε με ομοφωνία από την Γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των 22 χωρών που εκπροσωπούνται στην IFOMPT, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ένα Κείμενο Αξιολόγησης της Αυχενικής Μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης για πιθανή Αυχενική Αρτηριακή Δυσλειτουργία πριν από παρέμβαση με τεχνικές Manual Therapy.

Διαβάστε περισσότερα...

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συλλόγου μας στο επίσημο site της IFOMPT

Mε μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συλλόγου μας προστέθηκε στα προγράμματα που αναφέρονται στο επίσημο site της IFOMPT, σε μία προσπάθεια της τελευταίας να ενημερώσει το κοινό για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Manual Therapy που πληρούν τα Εκπαιδευτικά Στανταρντς που έχει θεσπίσει. (http://www.ifompt.org/MEMBERSHIP+ORGANISATIONS+AND+RIGs/Learning+Institutions/Greece.html)

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεργασία με το περιοδικό J.O.S.P.T. (Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy)

Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος με χαρά ανακοινώνει την καινούργια συνεργασία του με το γνωστό σε όλους στο χώρο μας και έγκριτο περιοδικό J.O.S.P.T. (Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy)! Μέσα στις επόμενες ημέρες όλα τα μέλη του Συλλόγου θα λάβουν μέσω e-mail οδηγίες για ελεύθερη on-line πρόσβαση στο τρέχον τεύχος αλλά και στο αρχείο του περιοδικού!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Log in